Fin comeback

Stall Segerhuvas Exhausted hade inte synts på tävlingsbanan sedan i mitten på maj innan hon igår visade upp sig under Årjängs lunchtävlingar.

Short brown line
Placeholder-bild

Det av Lisa Skogh tränade fyraåriga stoet Exhausted gjorde igår måndag sin första start sedan i maj och det slutade på bästa sätt. Vid Årjängs sista tävlingsdag för året segrade hon på 1.15,5/1640 auto med Petter Karlsson vid tömmarna. Anledningen till tävlingsuppehållet för Exhausted har varit att hon under juni månad genomgick en halsoperation.

- Det var ett riktigt skönt besked att Exhausted var så pass bra redan nu och att hon fungerade fullt ut efter operationen, berättar Lisa.

- Hon vann med krafter sparade i mål och Petter sa att hon svarade fin när han bad henne om en ökning på väg ur den sista svängen. Hon är lite lurig när man tränar henne med öppet huvudlag och i långvagn men det blir annan skärpa med helstängt samt sulkyn. Hon ser ut att ha tagit loppet bra och åt upp all mat direkt när hon kom hem till Färjestad från Årjäng, avslutar Lisa.

Exhausted är efter Walner, undan Under the Table som i sin tur är efter Donato Hanover, undan Bourbon Eyes.

Källa: Menhammar redaktionen
Foto: Emine Lundsten