Margaretas Tidiga Unghästserie firar åtta år 2024!

På lördag är det dags för en ny omgång på Solvalla i serien där framtida stjärnor tänds.

Short brown line
Placeholder-bild

Totalt har det hittills körts 112 lopp – med 113 vinnare!
Totalt har över 70 miljoner delats ut till hästägarna.
En koll på statistiken berättar att Muscle Hill är främste avelshingst med elva segrar, tätt följd av champion Maharajah med åtta triumfer.
Främsta tränare är Mattias Djuse, vars adepter segerdefilerat vid tolv tillfällen och segerrikaste kusk är Örjan Kihlström som vänt upp på Solvallas upplopp hela 16 gånger i Margaretas Tidiga Unghästserie!

Även på lördag är det ett spännande startfält där vi tillåter oss att hålla en extra tumme bland de treåriga stona för kretsen kring Bottnas Lady (e. Campo Bahia), Dahlia Brodda (e. Maharajah) och Budets Asta (e. Campo Bahia).

General Silvio (e. Maharajah) försvara färgerna ensam bland de treåriga hingstarna medan trion Foxtail Pine (e. Maharajah), Mellby Lion (e. Nuncio) och Staro Raili (e. Maharajah) jagar segern för de fyraåriga damerna. Foxtail Pine är dessutom uppfödd på Menhammar.

Bland de fyraåriga hingstar och valackerna hittar vi Västerbo Exciting (e. Jocose), Maco Toro (e. Nuncio) och Oracle Vixi (e. Nuncio), men vi önskar så klart alla lycka till och en spännande dag på Solvalla!


Källa: Menhammar redaktionen
Foto: